Als u arriveert bij vakantiehuis ’t Hoefijzer, komt u uiteraard achterom zoals we in het Brabantse buitengebied gewend zijn. U ziet dan meteen de ruime tuin met een mooi terras tegen het decor van de authentieke paardenstal.

Via de trap komt u boven in de hal, de badkamer en twee slaapkamers. De ruime badkamer heeft een ligbad, een douche en een toilet. De slaapkamers zijn voorzien van heerlijke boxsprings. Een goede nachtrust is hiermee gegarandeerd. Elke kamer is voorzien van een kast met passpiegel. De kleine slaapkamer heeft twee boxsprings. De grote slaapkamer beschikt over twee boxsprings en een slaapbank voor twee personen.  De foto’s spreken voor zich.

Bij binnenkomst komt u binnen in de ruime berging, met toegang tot enerzijds het toilet en anderzijds de ruime keuken. In deze volledig ingerichte keuken kunt u uw maaltijden bereiden en gezellig met zijn allen opeten. In de huiskamer kunt u fijn genieten van de  tv, een spelletje of een goed boek. Uiteraard is er gratis Wifi aanwezig.